Her kommer noen Black Friday Tips å ta med seg, så du er klar på den store dagen til å spare mest mulig penger.

Siden denne anledningen skjer svært sjeldent, bør du gjøre det meste ut av det. Det er viktig å lage en liste med hva du skal se etter av ulike typer produkter. Du vil ikke kaste bort penger på helt unødvendige ting du aldri kommer til å bruke. Gå etter ting som er nyttig for deg og gir deg mye glede i etterkant. En annen ting å huske på er å prøve å kjøpe kostbare ting du uansett har behov for slik som TVer, mobiltelefoner, kameraer eller annet. Da det er på disse typene produkter du vil spare mest penger. Dette er typiske produkter som også er satt ned en god del i pris på den store handledagen.

black friday salg

Supertips til Black Friday #1:

Selv om produktene er allerede sterkt nedsatte på Black Friday, er det en god sjanse for at du fortsatt vil kunne bruke noen ekstra online kupongkoder, dersom du skulle finne eller ha dette fra før av. Det er ingen skade å prøve dem i kassa!

Supertips til Black Friday #2:

Noen typer kredittkort gir deg rabatter når du handler i spesifikke butikker. Disse rabattene kan være gode så her er det mye ekstra penger du potensielt kan spare.

Supertips til Black Friday #3:

Vær generelt klar og forberedt. Det er alltid lurt å prøve å være først i køen, for produkter kan bli utsolgt. Og dette er den perfekte dagen å få unnagjort mye av juleshoppingen i god tid før jul.

Lykke til.