Cyber Monday Norge og dens historie. Dette er dagen for deg som gikk glipp av de største tilbudene på Black Week eller Black Friday. Heldigvis har du en ekstra mulighet til å sikre alle julegavene til en billigst mulig pris!

Cyber ​​Monday er et markedsføringsord for mandagen etter Thanksgiving i USA. Ordet er “oppfunnet” av markedsføringsfolk i et forsøk på å få folk til å handle på nettet, i stedet for tradisjonell handel med fysiske butikker.

I USA er dagen gradvis på størrelse med Black Friday, og det er spådd å overta fullstendig i forhold til inntekter på lengre sikt. I 2014 økte omsetningen på nettet til 2,68 milliarder dollar sammenlignet med året før da tallet var 2,29 milliarder dollar. I motsetning til Black Friday blir alle Cyber ​​Monday-avtaler gjort på nettet, noe som typisk betyr at du som en liten bedrift lett kan ta deg en god bit av kaken.

Ordet, ifølge Scott Silverman, dukket først opp i 2004, i en studie som viste at mandagen etter Thanksgiving var en av de største online handelsdagene når det gjelder inntekter.

Cyber Monday Norge 2019

Cyber ​​Monday Norge

I Norge er vi som vanlig noen år etter utviklingen, og selv om Black Friday er blitt kjent, har ikke Cyber ​​Monday oppnådd samme bevissthetsnivå. Hvis dagen ellers følger Black Friday’s trend, vil vi om noen år sannsynligvis se et litt annet volum på Cyber ​​mandag enn vi gjør i 2015.

Cyber ​​Monday er bare en av mange dager i USA som vi i Norge har begynt å takle. Imidlertid er det allerede tegn på at denne dagen er i ferd med å bli en stor handelsdag i 2019, ettersom interessen generelt øker og det er en virkelig god utvidelse å handle etter Black Friday. Cyber ​​monday kan være en god dag å kjøpe julegaver på, eller en god dag for ganske enkelt å bestille produktet du har sett på så lenge.

Hva kan jeg kjøpe?

Cyber ​​Monday begynner å treffe Norge, og det betyr også at flere og flere nettbutikker deltar på dagen og kjører noen gode tilbud. Cyber ​​Monday kan være en fin mulighet for nettbutikkene å rydde opp i butikken og selge den sist på svart fredag. Derfor er det som sådan ikke egentlig noe du ikke kan bestille eller kjøpe på Cyber ​​Monday.

Det er mulig å finne rabatterte varer i mange forskjellige kategorier for cyber mandag, og du kan gjøre noen virkelig gode kjøp, enten du trenger klær, smykker, bolig, elektronikk eller noe helt femte. Mulighetene er mange og det er ingen tvil om at det for cyber mandag 2019 vil være enda flere nettbutikker som vil delta på denne dagen. Som nevnt er det en tradisjon som kommer fra USA og som virkelig får tak i Norge også. Øverst på denne siden finner du noen av de beste tilbudene på nettet mandag!

Gode ​​råd for å oppnå størst besparelser

For Cyber ​​Monday legger mange nettbutikker som kjent ned varene sine, noe som også betyr at det kan være litt vanskelig å se hvor de forskjellige produktene er billigst. Det trenger imidlertid ikke være så vanskelig i det hele tatt. Her er noen råd om hva du kan gjøre for å få mest mulig ut av Cyber ​​Mandag-besparelsen.

Gi deg selv oversikt

Å finne de beste varene til den beste prisen handler egentlig om å danne en oversikt over hvem som har hva. For dette kan du bruke oversikten vår over. Bruk deretter de forskjellige butikkene i kategoriens søkefunksjon for å se om de har varen og om den er på tilbud. Åpne de forskjellige butikkene i forskjellige faner på datamaskinen din, da det vil gi deg en bedre oversikt over priser, fraktpriser og så videre, når du har funnet de beste nettbutikkene som har produktet. Det er nå enkelt og raskt å finne butikken som har produktet til den beste prisen på cyber mandag.

Besøk de forskjellige nettbutikkene noen dager i forveien

Cyber Monday Salg i Nettbutikk

Noen nettbutikker annonserer allerede tilbudene sine noen dager i forveien, så det er en unik mulighet for deg å finne ut hvilke tilbud som er verdt å jage. Du har definitivt favorittbutikkene dine, og ellers kan du bruke listen vår der vi har noen av de beste butikkene i landet og i utlandet hvor du kan bestille fra. Alle butikkene vi viser her på siden er ekte og gir en god service og ikke minst har de virkelig gode tilbud for cyber monday Norge!

Kjøp resten av gavene dine på Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday ligger rett før desember måned, noen ganger i desember måned. Det betyr også at dagen i stor grad er med på å kickstarte den store julehandelen vi har her hjemme. Black Friday, Black Weekend og Cyber ​​Monday hjelper virkelig til med å starte denne handelen. Det er mange gode Cyber ​​Monday-avtaler, og det betyr også at du kan spare på gavene du må gi til jul i år. Det er mange forskjellige ting som er lagt opp til Cyber ​​Monday, og det er derfor mulig å finne gode tilbud i alle produktkategorier.

Så det kan være fornuftig å finne de riktige gavene å forhøre seg med menneskene du bør unne deg med en god julegave. Få deres ønsker før Cyber ​​Monday, så du kan være sikker på å finne den best mulige gaven til dem som de vil glede seg over.

Spar tid og penger: Kjøp alt på nett

Selv om Cyber ​​Monday først og fremst er et fenomen som finner sted på Internett, har flere fysiske butikker også begynt å omfavne konseptet. Imidlertid har det sine klare fordeler med å handle på nettet. For det første kan det være lettere å overse det enorme utvalget av tilbud som er på denne store handelsdagen hvis du må shoppe rundt i flere butikker.

På Internett kan du enkelt ha de forskjellige nettbutikkene åpne på datamaskinen din samtidig uten å måtte forlate dem helt. Derfor blir det noe lettere å se priser og varer forskjellige steder. Videre kan du nå finne betydelig flere tilbud, siden du heller ikke trenger å bruke tid på å gå fra butikk til butikk. Som en endelig fordel er mange varer faktisk billigere også online. Riktignok er det mange tilbud på dagen, men nettbutikkene som vi har trukket fram her på siden, har noen virkelig attraktive tilbud der du kan spare mye.

Cyber ​​Monday Norge 2019 tilbud

Cyber ​​monday 2019 er rett rundt hjørnet. Nærmere bestemt blir dagen arrangert mandag 2.12.19. Det betyr også at det er mange varer som tilbys. Det kan være vanskelig å overse de mange tilbudene hvis du er ute etter en bestemt vare. Vi vil hjelpe deg med det, og derfor har vi satt sammen en liste over nettbutikkene som har de beste tilbudene for Cyber ​​Mandag 2019. I år regner vi med å se betydelig flere nettbutikker, og dette er bare gunstig for deg som forbruker. Det betyr også at du bedre kan sammenligne priser og finne den aller billigste varen.

Det er mange forskjellige typer produkter som er på tilbud på Cyber ​​Monday Norge 2019. Derfor er det også er mulig å finne virkelig attraktive varer til attraktive priser. Vi ønsker å samle det beste for deg, slik at du enkelt og raskt kan finne det du leter etter. En god idé er å være noen dager i forveien. Eventuelt kan du registrere deg for vårt nyhetsbrev der vi sender ut de beste tilbudene.

Cyber ​​Monday vil bli holdt de på de følgende dagene de neste par årene:

  • Cyber ​​Monday 2018 er mandag 26. november 2018
  • Cyber ​​Monday 2019 er mandag 2. desember 2019
  • Cyber ​​Monday 2020 er mandag 30. november 2020
  • Cyber ​​Monday 2021 er mandag 29. november 2021

Dagen har kommet for å bli

Cyber ​​Monday er en av de amerikanske shoppingdagene som har kommet til Norge for å bli. Det er det ingen tvil om. I løpet av få år forventes faktisk dagen å observere Black Friday, og det er ikke utenkelig at vi får se en lignende utvikling her hjemme. Hvis vi ser på utviklingen de siste årene, kan det virke som å holde vann. Cyber ​​Monday har sett en eksplosiv økning i interesse sammenlignet med Black Friday.

Allerede i 2019 forventes dagen å nå nye høyder, og mange venter spent på det. Vi ønsker her på vår hjemmeside å dele gode nettbutikker med deg, slik at du kan finne de beste produktene til den beste prisen på denne dagen. Allerede vil du finne noen av de beste butikkene i katalogen vår.

Mange tror at fremtiden for shopping ligger på Internett. Det viser nåtiden allerede, ettersom mye shopping er på internett. Flere og flere begynner å handle på nettet, og det er grunnen til at Cyber ​​Monday også er en dag som er perfekt for den tiden vi er i. Omsetningen på Cyber ​​Monday øker, og det samme gjelder elektronisk handel generelt.

Dagene frem mot Cyber ​​Monday

Cyber ​​Monday er endelig opp trappene, og som vi har tenkt på er det lurt å forberede deg litt før dagen hvis du vil ha de beste Cyber ​​Monday-tilbudene. Det handler om å finne de nettsteder som har de beste tilbudene. Du kan gjøre dette gjennom vår oversikt her på nettstedet. Skriv dem ned og lagre de forskjellige koblingene etter å ha funnet ut hva du vil kjøpe på dagen.

Kanskje du har lyst til å investere i noen nye klær, eller kanskje gavene skal kjøpes? Det er mange muligheter på Cyber ​​Monday i Norge, og det forventes at det i 2019 vil være mange nettsteder og faktisk også fysiske butikker som har tilbud på dagen. Før den store dagen, bør du også vurdere alternativene for å være tidlig ute. Fordi det er mye travelt for å få de beste tilbudene, så det kan være en god idé å være tidlig ute hvis du vil ha best mulig tilbud.

Vi støtter sikker netthandel på Cyber Monday Norge 2019!

Nettbutikk sikker handel

Vi ønsker å si at vi støtter sikker netthandel. Nesten all handel på Cyber Monday Norge er på Internett, så da ønsker vi selvfølgelig kun å fremheve trygge nettbutikker. Dette betyr at du kan føle deg trygg ved å klikke deg videre til nettstedene du finner i katalogen vår.

Fordi de holder det de lover og har en god levering. Vi ønsker at du skal kunne handle så trygt som mulig på Cyber Monday Norge. Derfor tar vi selvfølgelig forbehold for dette, og tipser deg om trygge nettbutikker.

Det er mange nettbutikker i landet, men generelt er det flere og flere, så blant annet bli medlem av e-merket. Hvis du fortsatt vil dobbeltsjekke en nettbutikk, anbefaler vi at du enten ser på butikkens Facebook-profil eller Trustpilot. Her kan du lese mer om andre sine kjøpsopplevelser.

Lykke til med dine kjøp i år! 🙂